26. oktober 2008

Bare blått. Nesten.

The Tunnel of Light

Sett fra en annen vinkel

5 kommentarer:

 1. Nå ble jeg glad, nå, Inni! Så lenge siden jeg hadde sett noe til blogeriene dine at jeg trodde du hadde lagt både blogg og bilder på hylla. Hyggelig å ha deg tilbake med en ny blogg full av flotte bilder.
  Dette var veldig stemningsfullt. I feel so blue, men i enden av "tunnelen" er det et lys. Håper det ikke er toget. Skjønt, det kan nok hende ut fra hvor jeg tror dette er tatt. Veldig flott bilde med en særegen stemning og deilig fargebruk.

  SvarSlett
 2. Og du kan tro jeg ble glad da jeg åpnet postboksen og så alle kommentarene fra deg! Denne billedbloggen er nok mer *meg* enn den gamle. Jeg er mer opptatt av hverdagslige motiver og gleder meg over dem.
  I enden av tunnelen er T-banen,Ståle. ;-)

  SvarSlett
 3. Her var det mange flotte bilder gitt. Interessant perspektiv og stemningsfull farge på dette bildet. Flott.

  SvarSlett
 4. Godt bilde med nydelig blåtoner!
  Det heller litt - og det trekker litt ned for oss, linjene og renhetene i fargene er veldig bra.

  Også bør bildene dine klikkes på og beundres i stort format (som med Ståle sine!) formatet på bloggen gir nokså små bilder; men det er altså mulig å beundre dem i stort også; Tips til lesere som eventuelt ikke har forstått det :-)

  SvarSlett
 5. Ivar og Framed and Shot: Takk til dere alle tre for kommentarer.
  Jeg er klar over at bildet ikke er "rett",men valgte allikevel å ha det her. Jeg har ønsket å gjøre dette til en "stemningsblogg" hvor bildene kanskje kan fortelle en hverdagshistorie fra Oslo. Ikke sikkert jeg får det til alltid.
  Jeg skal sette inn en oppskrift om klikking på bildene. :-)

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.