23. februar 2009

Dum som ei gås!

Grågåsa kom tidlig

Grågås påtruffet i Frognerkilen i dag 23.februar.

8 kommentarer:

 1. Artig bilde av gåsa på Frognerkilen. Tenk så fint vi mennesker har det som kan gå på Meny å handle maten vår, man kan få gåsehud av mindre :o)

  SvarSlett
 2. Jammen har a blitt merka og det ser ut om hun liker is ;) Flott bilde :)

  SvarSlett
 3. Gärdsmygen: Ja, skikkelig iskald!
  Rune: Ha ha ha! Morsomt ordspill!
  Ivar: Kan nesten lese fødselsnummeret hennes. ;-)

  Det var denne grågsa og to kanadagjess som var sammen med endene i iskanten. Kan vel ikke gå helt bra når den her dukker opp så tidlig på året.

  SvarSlett
 4. Fine grågåsa. :-)
  Jeg gleder meg virkelig til isen smelter på Østensjøvannet og sommergjestene igjen vender tilbake dit.
  Akkurat nå pågår det en hel masse arbeider der nede, så fuglefotograferingen får vente til det er ferdig. Godt å få dempet abstinensen her hos deg.

  SvarSlett
 5. Å knaske på litt is, kan stille tørsten det... ;) Fint bilde! :)

  SvarSlett
 6. Fine gåsa. Jeg har alltid syntes at gjess har vært litt eksotiske fugler. Jo da, svane er på sitt vis avkrere, men gåsa er i min verden mer spesiell. Kanskje fordi det som oftest har vært langt færre gjess der jeg har bodd til enhver tid. Og fjærdrakten til gåsa er mye mer full av nyanser.
  Jeg likte dette bildet, Anne-Sophie. Plassering av fjærkreet oppe i "hjørnet" av bildet ga en spesiell følelse av rom - eller kanskje mangel på sådan, egentlig. Og skyggen som "sniker seg innpå" bakfra, ga sammen med plasseringa en dramatikk i bildet som traff.

  SvarSlett
 7. Inger Johanne: Takk! Det var morsomt å observere den. Og jeg skjønner godt du gleder deg til Østensjøvannet om våren og sommeren. Det er jo et helt spesielt liv der oppe.

  Ida: Kanskje den er i bakrus og er skikkelig tørst?

  Ståle: Helt enig med deg i det du sier om nyansene i fargespillet på fjærdrakten. Det var to kanadagjess der i tillegg til denne ene grågåsa. De prøvde å jage den bort, men de lyktes ikke denne gangen. På sommerstid pleier de klare det.

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.