5. mai 2009

Nå viser tårnet seg igjen

Domkirken

Domkirken i byen har vært stengt i ... all evighet. Eller virker det bare slik? Jeg måtte ta en titt på nettsiden deres for å finne ut når perioden med reparasjoner startet. Der står det at det var 1.august 2006. Jeg får vel tro det da. Det er forresten ikke godt å si når den åpner igjen. Etter planen skulle det skje første søndag i advent nå i år.


Domkirken

Men tårnet er fint!

9 kommentarer:

 1. Så flott da! Har jo savnet synet av bygget - den plasten har jo ikke vært allverden! Tror nok det stemmer det der med datoen - har bilder derfra rundt den tiden de nettopp var ferdig med innpakkingen. Og det var i juni samme året - og selve arbeidet startet vel like etter. Men det virker jo som en evighet siden. :)

  Fint med bilder av tårnet!

  SvarSlett
 2. Jeg likte nå svært godt bildet av stillaset også jeg, med gangbruer ut i løse" luften. Gadd vite hvordan de ordnet stillaset den gang de bygget kirken?

  SvarSlett
 3. Enig med Svein her at stilasbildet var stilig. Minner meg om en barnebok om Serafin som bygger et fantasibygg med trapper og tårn.

  SvarSlett
 4. Nydelig vakker den kirken, og tenkte tanken når jeg gikk forbi når jeg var der nede: fader, skulle hatt en make-over jeg også!!! Men Jan Thomas vil jeg bare ikke se...

  SvarSlett
 5. Rune: Ja, det er det!

  Valkyrien: Det gjør det. Skjønner ikke hvor årene bli av. Ler!

  Svein: Tusen takk! Det var ikke helt enkelt å få tatt bilder uten ledninger osv. Dessuten brukte jeg 16-85mm-objektivet den dagen og kom ikke så veldig nær.
  Ja, det kan man lure på. :-) De klarte det i gamle dager også.

  Superhue: Hyggelig at du liker det og får assosiasjoner.

  Anne: Ja, det er en flott kirke. Nei, make-over synes jeg ikke du trenger. Ler!

  CamKarMir: Ja, der dukker det frem!

  SvarSlett
 6. Så spørs det hvordan det ser ut inne, så vidt jeg husker, hadde de ikke råd til å gjøre noe med takmaleriene i denne omgangen. De flasser nok fortsatt, men kanskje et tettere tak har hjulpet.

  Vi får se, men tårnet ble fint ihvertfall.

  SvarSlett
 7. Arne: Får håpe hele kirken blir bedre både ute og inne etter all jobbingen. Det må jo koste en formue.

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.