15. mai 2009

Og når vi først er i Bygdøy allé - noen som vet?Er det noen som vet hva dette er?Denne røde greia står i krysset Bygdøy allé/Thomas Heftyes gate, rett ved der det var en Narvesenkiosk som ble revet i fjor. Jeg har sett en slik en lenger oppe også, i Frognerveien.

6 kommentarer:

 1. Det var en artig sak, men hva der er aner jeg ikke. Første jeg tenkte på var noe i forbindelse med vann, kanskje det var en hovedvannlås der... hadde vært artig å hørt hva det egentlig er ja.

  SvarSlett
 2. Det er en tingetang som er satt opp kun for at nysjerrige folk skal spørre og grave... :)

  Fine bilder, men aner heller ikke hva det er.

  SvarSlett
 3. Rune: Det kan hende!

  Ivar: Ler høyt! Ingenting forundrer meg. Ler!

  SvarSlett
 4. Det er et nedstigningstårn, der man (dvs de som har adgang og noe der å gjøre) kan stige ned i undergrunnen, under gateplan, for å reparere ting og tang. Vi har en hel verden under fotsålene våre når vi vandrer i byen, Anne-Sophie. Det har vært litt bråk rundt disse tårnene, kommunen ville rive dem og sette opp reklametårnene (JCDeceaux, fins mange steder, f.eks i Colletts gate ved St.Hanshaugen). Bl.a. på Skillebekk var det motstand mot riving.

  SvarSlett
 5. Arne: Du er en engel! Tusen takk!

  SvarSlett
 6. Jeg hadde tenkt å foreslå at det er hotell for hjemløse fugler i hekketida, men tror nok Arne har det rette svaret ;)

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.